Åbningstider

Man9.0015.00
Tirs9.00-15.00
Ons10.00-19.00
Tors9.00-19.00
Fre9.00-19.00
Lør10.00-16.00

NB: Åbningstiderne er vejledende og kan aftales efter behov.

Kontakt

Fake Your Beauty
Gammel Kongevej 33A
1610 København V
Tel 33 31 19 19
mail@fyb.dk

Afbestilling

Afbestilling senest 48 timer før på tlf. 33 31 19 19. Afbestilling via mail godtages ikke. Ved for sen afbestilling forbeholder vi os retten til at opkræve det fulde beløb for behandlingen.

Herreværelset


Hos Mike kan du få lavet en barbering på den gamle amerikanske måde. En barbering hos en professionel barber er en afslappende oplevelser, der giver en følelse af maskulint velvære.
Gammeldags barbering
Huden bliver gennemfugtet af et varmt håndklæde og efterfølgende masseret med en fugtighedsgivende olie. Inden kniven føres, skummes en barbercreme op og masseres ind med en blød og behagelig kost. Efter barbering masseres huden med en skånende aftershavecreme, der genopretter fugtbalancen. Under behandlingen har du mulighed for at nyde en lækker whiskey eller en kold øl.
Tilretning af skæg
Hos Mike er det selvfølgelig også muligt at få tilrettet kanterne eller klippet fuldskægget, så det får den helt rigtige form og det perfekte udtryk. Mange mænd foretrækker skægstubbe eller fuldskæg frem for det helt glatbarberede look. Mike kan give dig professionel vejledning og hjælpe med at finde den rette løsning til lige netop dig. Skægvækst er individuelt, og mulighederne er mange. Hvis du er i tvivl om, hvad der kan lade sig gøre, så kig forbi salonen til en snak og en professionel vurdering.
Uanset om du skal have en tilretning eller en gammeldags barbering, står Mike klar med produktvejledning og gode råd til dine fremtidige barberinger.